Als exclusief vertegenwoordiger van Agfa brengt HES (Veterinair) nu een betaalbaar digitaal CR systeem op de markt speciaal voor veterinair gebruik. De digitale techniek is -ten opzichte van de analoge techniek- constant, heeft een superieure beeldkwaliteit, grote aanpassing in contrast (geen over- en onderbelichte beelden, alle informatie in één beeld), eenvoudig te bedienen en tijdbesparend. Het digitale CR-systeem geeft altijd een optimale beeldkwaliteit. Eén foto of tien foto’s -het maakt niet uit- het beeld is na maximaal 1 minuut beschikbaar en klaar voor diagnose! Geen film en chemie meer nodig: dus geen afvalstoffen.

Binnen 15 minuten geïnstalleerd 
Het Agfa systeem is van hoogstaande kwaliteit, heeft een snelle beeldverwerking en is binnen 15 minuten geïnstalleerd. Het systeem is te combineren met uw bestaande röntgenunit; waarna de beelden 100% digitaal en in dicom formaat beschikbaar zijn en op cd gebrand kunnen worden.

Voor een nog snellere werkwijze kan een Agfa flatpanel (DR) in de bestaande röntgentafel worden ingebouwd. Na de röntgenopname is het beeld binnen 6 seconden zichtbaar op de monitor en klaar voor beoordeling.
×close

Product Information

HES Vet B.V. website makes use of cookies for technical and analytical purposes. We ask for your permission to place these cookies. More information

Agree