HES (Veterinair) is gespecialiseerd in conventionele en digitale oplossingen op het gebied van veterinaire röntgen- en echosystemen.
De digitale oplossingen bieden wij aan als totaalsysteem of als add-on product. Dit kan op basis van fosfor cassettes met bijbehorende reader (CR-systeem) of als direct radiologie met flatpanel of detector systeem met CCD technologie (DR-systeem). 
Als exclusief distributeur van de hoogfrequent Siemens en Sedecal producten kunnen wij röntgenkamers inrichten conform specifieke wensen. Bovendien kunnen wij een combinatie aanbieden van nieuwe en gereviseerde apparatuur waardoor de inrichting van gemengde praktijken met röntgenapparatuur en plafondophanging tot de mogelijkheden behoort. Tevens zijn wij exclusief distributeur van alle Agfa producten voor de veterinaire markt: ontwikkelmachines, digitale systemen, röntgenfilms, chemie, röntgencassettes en verdere toebehoren zoals loodschorten, handschoenen, schildklierbeschermers, etc. Daarnaast verlenen wij service op bestaande apparatuur en verzorgen wij de jaarlijks verplichte röntgen periodieke keuringen (R.P.K.), eventueel gecombineerd met een risicoanalyse binnen de praktijk met betrekking tot veiligheid en kwaliteit. 
Hospital Equipment Services B.V. (sinds 1974) is ministerieel vergunning verleend inzake de Kernenergiewet -onder nummer ARBO/AMIL/9800362 d.d. 19 februari 1998- om metingen te verrichten met betrekking tot stralingshygiëne en stralingskwaliteit binnen de praktijk.


×close

Product Information